Shqiptarët gjithandej në Zvicër kanë festuar triumfin ndaj Serbisë. Një lexues i Lajmit ka dërguar dy fotografi nga qyteti i Gjenevës ku rreth 150.000 shqiptarë e zvicerian kanë festuar së bashku. Ata e kanë kallë Gjenevën, kur Shaqiri ka shënuar golin e fitores në fundin e ndeshjes. “Shaqiri, Xhaka, Xhemaili dhe Behrami janë krenaria e popullit shqiptarë”, na tha Shenasi Fazlija, lexues i rregullt i gazetës sonë./lajm

Loading...