Shqiptarët e Sanxhakut në Serbi (Video)

Kur flitet për shqiptarët në rajon, ata të Sanxhakut në Serbi nuk përmenden thuajse kurrë, sepse ata zyrtarisht nuk ekzistojnë.

Por çfarë ndodh realisht në këto zona? A ka ende shqiptarë dhe sa janë ata? Frika për t’u deklaruar shqiptarë. Pse nuk ekzistojnë zyrtarisht? Sa janë ata sot në Sanxhak?

“Gjurmë Shqiptare” në Top Chennel sjell shqiptarët e Sanxhakut në Serbi.

Loading...