Pak ditë më parë në një Kishë në Kranë të Sarandës valvitej një flamur grek dhe kjo ka ngjallur
shumë reagime tek shqiptarët e zonës.
Sot, disa aktivistë kanë hequr flamurin grek nga kisha e Kranës në jug të vendit.
Ata kanë deklaruar për albeu: “Me ketë veprim i themi shtetit grek se shqiptari nuk ka vdekur akoma…”
Sot rreth orëve të para të mëngjesit, aktivistë dhe veprimtarë të Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar ose LSHB kanë hequr flamurin grek nga kisha e Kranës në jug të vendit, duke iu bërë të ditur grekut, që shqiptari nuk ka vdekur akoma!

Loading...