Rajon-Botë

Shqiptarët ndërtojnë edhe një xhami të bukur në Zvicër

FB_IMG_1518612914675

Edhe një xhami në Zvicër, edhe një qendër e re e zhvillimit të mendimit të drejtë islamik.

Me zemrën mbushur plot gëzim uroj xhematin e mrekullueshëm dhe të jashtëzakonshëm të Buharasë në Kradolf të Zvicrës që përfundimisht morën lejen për ndërtimin e kësaj xhamie të bukur në Sulgen.

Urime zemërmëdhenj, njerëz të dashur të All-llahut!
Urime gjithë shqiptarëve në Zvicër kjo shtëpi e re e Zotit!/Evzal Sinani

FB_IMG_1518612893179

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top