“Ky djalosh që e shihni, është Naser Eshtrefi nga Saraji i Shkupit..!”, është një storje që po shpërndahet në rrjetet sociale që ka të bëjë me një rast që ka ndodhur dy vite më parë, kur Naser Eshtrefi nga Saraji i Shkupit i ndjekur dhe i sulmuar nga babë e bir maqedonas, ku gjatë një përleshje ai sic thuhet në vetëmbrojtje vret me thikë 20 vjeçarin maqedonas.

Ja storja e përshkruar në rrjetet sociale:

Fati i keq i Shqiptarëve në Maqedoni, e gjeti edhe Naserin 17 vjeçarë, atë kohë në 2016, tash 19 vjeç.
Naserit iu vërsulen babë e birë (20 dhe 45 vjeç) të nacionalitetit maqedon me thikë dore dhe shkopinjë të bejzbollit! Falë, aftësisë fizike të Naserit, arriti që në vendmbrojtje të ia mer thikën dhe të vret aksidentalisht 20 vjeçarin dhe vetëdorëzohet.
Naseri u dënua 14 vite burg, edhe pse ishte në vetëmbrojtje!

Rasti “Almirit 4 vjeçar”, ishte vrasje makabre, nga dy vrasës, leje që nuk u dënua, sa që prokurorët dhe gjykatësit e shpërblyen me liri.”, vlojnë reagimet në rrjetet sociale. (INA)

Loading...