Një djalë nga Lezha i cili nuk dëshëron të identifikohet ka dërguar disa foto pranë redaksisë sonë. Aty duket një laborator i vërtetë i rritjes së bimës së cannabisit në kushte jo natyrore. Djali i cili dëshëron të mbetet anonim, tregon se këtë laborator e ka ndërtuar katër kate nën tokë në Gjenevë të Zvicrës. Me sa duket biznesi po i ecën mirë dhe ende nuk është spiunuar nga dikush apo të jetë “shqetësuar” nga policia vendase. Ndiqni në vijim fotot që do t’ju lenë pa mend. Me sa duket biznesi po i ecën mirë dhe ende nuk është spiunuar nga dikush apo të jetë “shqetësuar” nga policia vendase. KLIKONI me poshte per t’i parë FOTOT:

20706319_1559659507419569_1668093710_o

20707189_1559659534086233_1767895610_o

20727310_1560094977376022_181117605_o

20727635_1559659494086237_899656681_o