Dedë Dushaj, shqiptar nga Mali i Zi që jeton në Amerikë, ka kritikuar këngëtarët shqiptarë që po incizojnë spote këngësh me simbole fetare. Edhe pse është i besimit katolik, Dushaj kërkon që këngëtarët shqiptarë theksin ta vendosin te shqiponja, e jo te kishat e kryqet. Sygjerimi i tij ka të bëjë veçanërisht me disa këngëtarë të veriut të Shipërisë.
“Ni sygjerim per disa kangetar te veriut te Shqipris Nan, qe poj këndoni kanget kombetare me video klipe me kryqa e me kisha dhe po ju jepni ngjyr fetare. Ju lutem mos ta bani ket gabim se ata burra nuk kan dhan jeten as per kryqa as per kisha as per fe por kan dhan jeten per troje tona shekullore”, ka shkruar Ded Dushaj.

Loading...