Kuriozitete

Shqiptari nga dashnija e madhe per traktorin, e futi atë në ballkon (FOTO)

Traktori ne ballkon

Nga disa fansa, kjo foto ka arritur ne mesazhin tone, nuk dihet se ne cilin fshat ka ndodhur, por thuhet se frashtrat shqiptar.
Fshatari nga dashuria per Traktorin, dhe mos gjenda e nje pozite te mire parkimi per kohrat e ftohta, qe te mos i’a lag bora dhe shiu vendosi ta fus mbrenda ne shtepi.
Traktori ne ballkon

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top