Shqiptarja Elvira Haxhiu tregon Parisin pas sulmeve të mbrëmshme

Shqiptarja Elvira Haxhiu tregon Parisin pas sulmeve të mbrëmshme.

Në një intervistë telefonike për Ora News Elvira Haxhiu tregon se Parisi është nën masa të rrepta sigurie por dhe e frikësuar.

 

Loading...