Nganjëherë edhe planet e arkitekteve kalojnë kufijtë

Në vendet e ndryshme të botës ka shumë gjëra të pazakonshme të cilat janë shumë të çuditshme për të ekzistuar.

Në mesin e shumë gjërave që do të befasoheni janë edhe shtëpitë e çuditshme, të cilat bëjnë çdokënd të mendojë, “Pse pronari i tyre i bëri ato kështu?”.  Nganjëherë  edhe planet e arkitekteve, si dhe idetë  epornarëve të shtëpiave ,kalojnë kufijtë.

Më poshtë ju sjellim disa nga shtëpitë më të çuditshme në disa vende të ndryshme të botës./21Media

Shtëpia me imazhin e qenit në AmerikëShtëpia në formë të ‘gjygymit’ në Kinë

Ndërtesa ‘piano dhe violinë’ në Kinë

Shtëpia e cila është ndërtuar në formë të këpucës, gjendet në Huntsville të Texasit

 

Shtëpia në formë të shtrembër, Poloni

Shtëpia kërmill, Bullgari

Loading...