Kryeministri Zoran Zaev bashkë me ambasadorin e BE-së në Shkup, Samuel Zhbogar do të qëndrojnë në Shtip.

Ambasadori Zhbogar dhe kryeministri Zaev së bashku me kryetarin e qytetit të Shtipit, Bllagoj Bovçarski me rastin e Ditës së Evropës do të bëjnë hapjen solemne të “Parkut BE”.

Loading...