Komisioni Parlamentar për zgjedhjen dhe emërimin sot shtyu përcaktimin e një projekt-vendimit për zgjedhjen e anëtarëve të Komisionit hetimor për përgjimet.

Kryetari i Komitetit Zoran Ilioski informoi se çështja do të vendoset në rendin e ditës, kur ajo do të arrijë nga propozimet e partive politike VMRO-DPMNE dhe PDSH.  Deri tek Ilioski kanë arritur vetëm propozimet nga grupet parlamentare të BDI-së dhe LSDM-së dhe opozita, siç është rënë dakord ditën e enjte.