Learta Jakupi një javë më parë mbajti koncert solistik.

Learta Jakupi mbajti koncertin e dytë solistik, në ambientet e Bibliotekës Kombëtare.

Ekipi i emisionit “Mirage” kishte përcjell nga afër koncertin e saj, për të parë se si shkoi organizimi i tij dhe përmes stories së përgatitur nga ky koncert ju sjell deklaratat e familjarëve dhe miqve të saj.

Shyhrete Behluli, e cila njëherësh është vjehrra e Leartës, ka treguar se a i ka propozuar Leartës të fillojë të këndojë në një tjetër zhanër.

Ndiqeni videon e mëposhtme, nga minuta 2:57 mund të kuptoni përgjigjen e Shyhretes.

Loading...