Sonte është rikthyer emisioni më i shikuar shqiptar, Zona Express me autor Leonard Kerqukin. Dokumentari i parë i është kushtuar rrëzimit të dy aeroplanëve në Maqedoni në vitin 1993, e ku humbën jetën 200 shqiptarë – pjesa dërrmuese shqiptarë nga Kosova.
Pjesa e parë e dokumentarit hedh dritë mbi rrëzimin e aeroplanit të parë, më 5 mars 1993 në Shkup.

Në këtë aksident ka edhe familje të tëra që janë shuar; kryesisht nga Kosova.

Shikojeni videon në vazhdim për të kuptuar më shumë rreth tragjedisë së këtyre familjeve dhe mësoni detaje të një prej ngjarjeve më të tmerrshme që iu kishte ndodhur shqiptarëve gjatë viteve të 90’ta.

Loading...