Këto foto janë shkrepur në brigjet britanike. Një anije ruse ka kaluar pak metra larg një anije britanike.

Pavarësisht se kanë pasur fërkime të shumta, flota e Putin vijon të provokojë britanikët.

Mesa duket rusët kanë vendosur të luajnë si “macja me miun” me britanikët, duke mos fshehur aspak rivalitetin dhe dëshirën për konflikt. /Tema/