Kronikë

Si ta quaj këtë dashuri/ Nesër Arnav dhe Kushi kalojnë një natë romantike, por rrëmbyesit i gjejnë (VIDEO)

dashuri

Kushi shkon të ndërrohet ndërsa Arnav me shallin e saj vendos një perde. Ai sheh Kushin teksa zhvishet nga hija e murit. Kushi vesh një sari të bardhë. Arnav afrohet drejt saj dhe e merr në krahë. Ai bëhet gati ta puthë por Kushi largohet. Arnav fillon i zbërthen bluzën por në këtë moment vijnë rrëmbyesit të cilët kuptojë që Arnav dhe Kushi ndodhen aty nga shenja me gjak që la Kushi në hyrje të derës. Arnav i thotë Kushit se rrëmbyesit kërkojnë atë dhe pastaj…Për më shumë shikoeni videon se cfarë do të ndodhë, klikoni poshte reklamen dhe pas 2 sekondash ju hapet video e plote, mos e humbisni:

To Top