Profesori Branisllav Sinadinovski po kurohet në shtëpinë e tij nga sulmi i djeshëm kur u rrah nga dy persona. Ai nuk e din kush janë autorët e sulmit, por supozon se shkaku është formimi i Bashkësisë Ortodokse Shqiptare në Maqedoni.

Që nga formimi i BOSH-it janë shtuar kërcënimet që kanë kulminuar me sulmin e djeshëm. Në intervistën për Gazetën Lajm dhe për Lajm.tv Sinadinovski flet më gjerësisht për incidentin. Intervistën e plotë mund ta përcillni në videon më poshtë:

Loading...