dhe pse kryeministri Zoran Zaev, paralajmëroi se do të ketë referendum në vjeshtë për çështjen e emrit, neni 11 i marrëveshjes mes Greqisë dhe Maqedonisë, thotë se procedurat për ndryshimet kushtetuese mund të fillojnë pas ratifikimit të marrëveshjes në kuvend ose pas referendumit, nëse pala e dytë vendos ta organizoj. /tv21/