Skandal: BDI-ja përdor Postën për fushatë parazgjedhore (Foto)

Në prag të zgjedhjeve të parakohshme parlamentare të 11 dhjetorit, Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) ka përdorur edhe Postën, si mjet për fushatë.

Përmes një letre dërguar nëpër shtëpitë e qytetarëve, BDI-ja i përshëndet dhe u tregon për, siç përmendet në letër, të arriturat e shumëta të qeverisjes së saj.

Ndër këto të arritura përmenden punësimet në administratë, pastaj universutetet ku zhvillohet mësim në gjuhën shqipe, si edhe çështjen e dygjuhësisë në letërnjoftime dhe lëvizjen me këtë dokument në Kosovë dhe Shqipëri.

Në fund, BDI-ja kërkon që të vazhdohet të punohet bashkarisht.

Loading...