Se në çfarë niveli është arsimi shqip në Maqedoni më se miri shihet nëpërmes një postimi në rrjetin social, ku është publikuar një test i klasës së tretë në shkollë fillore, transmeton Lajmpress.

Ministria e Arsimit dhe Shkencës disa herë janë zotuar se do të ndërhyjnë në përmirësimin e gabimeve, por shembulli i fundit nuk le shumë për të dëshiruar.

Loading...