Maqedoni
11/12/2015 17:46:46

Skandal: Kosova ende nuk ka reaguar për maltretimin e shtetasve të tyre

grupi (3)
Në ndërkohë afera që fillimisht e zbuloi “Lajm” për rrahjen e të burgosurve të “Grupit të Kumanovës” gjatë sjelljes nga burgu në gjykatë, ka gjasa të ndërlikojë procesin gjyqësor për konfliktin e Kumanovës

Shkup, 11 dhjetor – Pushteti në Kosovë si duket është tepër i zënë me “Zajednicën” dhe me arrestimin e deputetëve opozitarë, prandaj deri tani nuk ka asnjë reaguim zyrtar lidhur me informacionet për rrahjen dhe maltretimin e pjesëtarëve të Grupit të Kumanovës, një pjesë e madhe e të cilëve janë nga Kosova. Si; marrim vesh, deri tani nuk ka reaguar as MPJ kosovare, e as institucionet tjera.

Në ndërkohë afera që fillimisht e zbuloi “Lajm” për rrahjen e të burgosurve të “Grupit të Kumanovës” gjatë sjelljes nga burgu në gjykatë, ka gjasa të ndërlikojë procesin gjyqësor për konfliktin e Kumanovës…

Tekstin e plotë mund ta lexoni në numrin e nesërm të gazetës “Lajm”

 

To Top