Kosovë-Shqipëri

Skandal në Tiranë, vëllai rreh keq të motrën në mes të rrugës (Video)

screenshot-3_1487339326-5642516

Një sherr ka ndodhur në Kombinat, Tiranë, në stacionin e autobusëve që ndodhet pranë sheshit Garibaldi.
Siç duket nga pamjet e mbërritura në redaksinë e JOQ, disa përsona të komunitetit rom janë zënë me njëri-tjetrit, ndërsa dëgjohen edhe të qarat e një fëmijë që thërret herë pas here “O ma”.

Një grua është konfliktuar fillimisht me një djalë rreth të tridhjetave, ndërsa më pas vijnë edhe dy persona të tjera. Mendohet se shkak është bërë fakti që gruaja, e ëma e vajzës me triko bojëqiell, ka kapur “mat” të bijën duke pirë kafe me personin me stekë në dorë. Më pas vjen vëllai i vajzës, i cili e dhunon këtë të fundit në sy të vajzës së saj, e cila qan me ngashërim dhe e përplas me forcë në tokë.

To Top