Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-02-15 16:19:47Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

Këshilli i komunës së Çairit don të mbajë mbledhje ‘klandestine’, dhe më çdo kusht mbledhjen duan që ta mbajnë edhe atë vetëm në gjuhën maqedonase, informon portali fjala.mk.

Sipas informatave që kemi nga komuna e Çairit seanca e këshillit do duhej të anulohet, por ja që duan detyrimisht ta mbajnë për t’i kaluar disa pika që u shkojnë për shtati atyre, thonë disa nga këshilltarët për portalin fjala.mk.

Ish kryetari i Këshillit, Zahir Bekteshi insiston që mbledhja të mbahet vetëm në gjuhën maqedonase.

Mbledhja ka filluar prej në ora 13, ku sipas burimeve anonime nga këshilltarët e revoltuar, mbledhja mbahet në gjuhën maqedone.

Disa keshiiltare thon per portalin fjala se per cka kemi punuar dhe luftuar per tu mbajtur seancat ne gjuhen maqedone.

Loading...