Në investigim me titull: “Skandaloze: Pije që ju dedikohet fëmijëve, por ndalohet për to…!”, portali “Pa Cenzurë” pershkruan se si femijeve po i shiten pije te rrezikshme ne afersi te shkollave te vendit, ku eshte e ndaluar shitja e te njejtave. Ne video materialin e pergatitur nga gazetarja Liridona Veseli, pervec deshmive te nxenesve dhe qytetareve, flet edhe nje mjek, pedijater i cili sqaron rreziqet qe mund te shkaktojne tek femijet pijet e papershtatshme per to. Per me teper ju sjellim me poshte videon e plote.

Loading...