Komuna e Zhelinës me shumë aktivitete  kulturore arstistike pret mërgimtarët, si kurrë më parë.

1. Panairi i trashegimise kulturore;
2. Video promovuese e Festivalit “Atdheu duhej me shume dikur”;
3. Rapsodi Sevdi Malësia;
4. SHKA “Rinia”-Zhelinë;
5. SHKA “Tingujt e vendlindjes”-Kaçanik;
6. Hasim Memishi SOPI & Faton Islami;
7. Gadaf dhe Dorela Elmazi;
8. Grupi i këngëve të vjetra qytetare “Teuta”-Tetovë;
9. Kori i femrave “Nexhmije Pagarusha” – Prishtinë;
10. Ndeshja e pehlivanëve dhe lojra të tjera popullore

Loading...