Sot në kampionatin botëror në Rusi është ditë pushimi, kurse nga dita e shtunë fillojnë ndeshjet e nokautit.

Ja ciftet e 1/8-së së finales:

Uruguai-Portugalia (e shtunë, 30 qershor, ora 20:00, Sochi)

Franca-Argjentina (e shtunë, 30 qershor, ora 16:00, Kazan)

Spanja-Rusia (e diel,1 korrik, ora 16:00, Moskë)

Kroacia-Danimarka (e diel, 1 korrik, ora 20:00, Nizhnji Novograd)

Brazil-Meksiko (e hënë,2 korrik, ora 16:00, Samara)

Belgjika-Japonia (e hënë, 2 korrik, ora 20:00, Rostov)

Suedia-Zvicra (e martë, 3 korrik, ora 16:00, Sankt Peterburg)

Kolumbia-Anglia (e martë, 3 korrik, ora 20:00, Moskë)

 

 

Cerekfinalet janë në program me 6 dhe 7 korrikm kurse do të përballen këto cifte: Uruguai/Portugalia – Franca/Argjentina, Brazili/Meksiko – Belgjika/Japonia, Spanja/Rusia – Kroacia/Danimarka, Suedia/Zvicra – Anglia/Kolumbia. Gjysmëfinalet janë në program me 10 dhe 11 korrik. Finalja është caktuar me 15 korrik në Moskë, kurse ndeshja për vendin e tretë një ditë më herët në Sant Peterburg.

Loading...