Kosovë-Shqipëri

Spahiu: Lëshohet treni Beograd-Zveçan, per t’i futë tansket serbe në Kosovë

Për çfarë është lëshuar treni Beograd Zveçan. Në një prej netëve në vigjilie të 15 shkurtit kur do të shpallet Zajednica treni thjeshtë nuk ndalet në kufi dhe brenda një ore ai ndalet në Zveçan ku zbarkojnë 50 tankse. Ky bëhet problem Nato Serbi Rusi. Pasojnë negociatat dhe kthehen mbrapsht 10 tankse e mbesin 20. Harrohet puna e Zajednicës se temë e mediave kosovare bëhen tankset. Zajednica etablohet pa zhurmë mediale. Flej Kosovë flej.

Ka shkruar ne facebook prof.Nexhmedin Spahiu

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top