Fjalimi i Albin Kurtit në manifestimin e të shtunës dhe arrestimi i tij e ka frikësuar analistin Nexhmedin Spahiu. Ky i fundit është i bindur se pas këtyre veprimeve të gabuara të ekzekutivit Vetëvendosje do të vije në pushtet.

E atëherë, Spahiu mendon se thyerja e dyerve të partive të Isa Mustafës e Hashim Thaçit do të jetë më së paku që do të bëjë Albin Kurti. “Ua konfiskon shtëpitë, zyrat e pasurinë edhe ka me i ekzekutu, se kjo është mendësia e Albinit”, ka thënëai.

Sipas Spahiut, Kurti nuk do të ndalet vetëm me liderët e partive në pushtet. Ai është i frikësuar edhe për veten. “Në fjalimin e tij ka kry punë me Isën e Hashimin, e ia nisi me na sulmu mu e Matoshin”, shtoi ai.

Loading...