Të gjithë njerëzit e ndershëm në Ministrinë e Brendshme, dhe unë besoj se shumica prej tyre janë të tillë, do të mund të bëjnë punën e tyre pa problem. dhe pa presion.Pjesa tjetër, të cilët kanë thyer ligjin, sigurisht që nuk do të mund të flejnë rehat, tha ministri i sapoemëruar i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski në një intervistë për Plusinfo.

Ai në këtë funskion vjen nga rradhët e LSDM-së, si pjesë e marrëveshjes për dalje nga kriza politike e arritur pas negociatave të vështira dhe të ashpra në vilën e BE-së në Përzhino në qershor dhe korrik.

Loading...