Natën e Vitit të Ri ka pasur 9 paraqitje për vepra penale dhe 8 shkelje me crast është konstatuar se krimi natën e nderimit të motmoteve në krahasim me 2016-ën është ulur, tha ministri i punëve të brendshme Oliver Spasovski, përcjell Aktuale.mk.

Spasovski deklaroi se është ulur edhe përdorimi i mjeteve piroteknike.