Lidhja Komunale e futbollit në Tetovë të mërkurën përmbylli me sukses edicionin e parë të Ligës Institucionale në futboll të vogël. Tetë skuadra zhvilluan gara sipas sistemit të kampionateve shtetërore, duke u përballur secila me secilën nga dy herë, ndërsa kampioni u vendos në xhiron e fundit (xhiroja e 14-të) kur Policia e Tetovës mundi Gjygjin Themelor të Tetovës me rezultat 1:0 në duelin direkt që vendoste për vendin e parë. Kështu në fund Sektori për Punë të Brendshme – Tetovë doli kampion në Ligën Institucionale të Tetovës në futboll të vogël, duke fituar edicionin e parë dhe testues të këtij formati.

Ekipet pjesëmarrëse në edicionin e parë të Ligës Institucionale:

SPB – Tetovë,

UEJL,

Gjyqi Themelor i Tetovës,

Shkolla e Mesme profesionale medicinale “Nikolla Shtejn”,

Gjimnazi “7 Marsi”,

Posta e Tetovës,

Ndërmarja Publike Komunale – Tetovë,

Komuna e Tetovës.

 

Lidhja Komunale e futbollit të Tetovës të premten e ardhshme (4 maj) do të organizojë manifestimin qendror për përmbylljen e edicion të parë të Ligës Institucionale në të cilin përveç ekipit kampion do të jepen edhe mirënjohje për pjesëmarësit, ndërsa do të vlerësohen golashënuesi, futbollisti, portieri dhe referët më të mirë.

Loading...