​Forcat e rregullta policore të shoqëruara nga forcat speciale të Maqedonisë në mesnatë janë vendosur në hyrje dalje të qytetit të Tetovës respektivshtu rrugës për Jazhincë dhe rrugës për tek Kodra e Diellit ( pika këto të konfirmuara nga portali Shqipmedia. Nuk dihen arsyet për këtë veprim të policisë por rekomandohet që të jeni syçelë pasi diçka po zihet.Shqipmedia