Kjo skenë e paparë vajzash në qendër të kryeqytetit të Meksikos ka gjeneruar komente të shumta në rrjet. Mësohet se konflikti ka nisur për një djalë, pasi të dyja vajzat shkonin me të njëjtin person. Siç shkruan portali meksikan infomx, vajzat kanë fajësuar njëra-tjetrën, duke i thënë se “ti po më merr të dashurin”. Video që u postua është fshirë nga qarkullimi, por fotot kanë ngelur dhe po bëjnë një bujë të madhe. Video që u postua është fshirë nga qarkullimi, por fotot kanë ngelur dhe po bëjnë një bujë të madhe. por fotot kanë ngelur dhe po bëjnë një bujë të madhe. KLIKONI me poshte per t’i parë fotot:

100

101

102

103

405

Loading...