Organizatorët e protestës, në mesin e të cilëve edhe ish të burgosur politik dhe familjarë të të burgosurve nga procese të dyshuara për montime, kërkuan drejtësi për proceset e fundit gjyqësore në vend ku si cak ishin shqiptarët.

 

Loading...