Amir Idrizi/Gazeta Lajm

Studentët e departamentit të gazetarisë pranë Universitetit të Tetovës sot kanë vizituar gazetat ditore “Koha” dhe “Lajm” si dhe radiot lokale në Tetovë.
Ata patën mundësi që nga afër të informohen me procesin e punës, sfidat dhe vështirësit që hasin mediat e deri tek procesi i fundit i botimit që ju ofrohet lexuesve si produkt.

Ndërsa studentët e Gazetarisë në Tetovë vizituan dy radiot, “Fama” dhe “Bleta”, ku u informuan se si funksionon një radio, procesi i punës deri tek faza e fundit e transmetimit në etër. Studentët nga dita e nesërme do të realizojnë edhe praktikën.

IMG_1153

 

IMG_1171

IMG_1145

vizita e radios,nga studentet e ut tetove