Oher-BresherDje në Ohër në pjesë të ndryshme ka ra një shi i fortë, ndërsa në fshatin Kuraticë pa pasur stuhi me shi dhe breshër.

Pas një valë të ngrohtë që gati dy javësh kishte prekur Ohrrin, shirat e rrëmbyeshëm kanë sjellë pak freski./TetovaSot/
Oher

rTetova

Loading...