Këngëtari i njohur, Ermal Fejzullahu dhe Vedati i Stupcave kanë qenë së bashku në një mbrëmje.
Është ky, aktori më i pëlqyer kosovar, Vedat Bajrami i cili ka ndarë një video me ndjekësit, shkruan lajmi net.

Në video shihet Ermali teksa këndon këngën ‘Hajredin Pasha’, e që afër tij janë humoristat e ‘Stupcave’. Siç shihet raporti i tyre është mjaft i mirë pasi ata shpesh shoqërohen edhe në përditshmëri.

Ermali ka qenë aktiv gjatë gjithë kësaj kohe sezonale me projekte dhe mbrëmje të ndryshme muzikore. E po ashtu edhe ‘Stupcat’ kanë paralajmëruar projekte të reja. /Lajmi.net/