Aktori i njohur, Halit Egenç së bashku me bashkëshorten e tij, Berguzar Korel janë parë duke drekuar në “Arnavutkoy” që në shqip nënkupton “Fshat Shqiptar”.

“Fshati Shqiptar” është një lagje në qytetin e Stambollit, ndërsa këtë emër e ka marrë pasi që shumica prej tyre ishin shqiptarë të ardhur kryesisht pas shpërnguljes nga viset shqiptare në Serbi.

Duket se djali i tyre nuk i ka qejf ekspozimet në kamera, pasi që ai është parë duke u fshehur pas shpinës së nënës.

Kujtojmë se çifti është bërë i njohur për publikun shqiptar me rolet e “Sulltan Sylejmanit” dhe “Sheherzadja.

Loading...