“Ne jemi shumë më të përgatitur se sa mendojnë dhe do të shohin se nëse shkelin këtë marrëveshje, brenda një jave, më pak se një javë, do të shohin rezultatin”.

Shteti i Iranit mund të përgjigjet në “më pak se një javë” ndaj sulmeve ajrore amerikane, britanike dhe ajrore franceze pasi presidenti Hassan Rouhani tha se nuk kishte frikë të thërriste “me zë të lartë dhe të qartë” se Trump, May dhe Macron ishin “kriminelë”.

Loading...