PostaTre persona i kanë sulmuar dy viktimat meshkuj, punëtorë të Postës së Kosovës të cilët kanë qenë në detyrë zyrtare.

Raporti i policisë nuk jep detaje nga ngjarja, dhe as motivin e sulmit por thotë se lidhur me rastin janë njoftuar njësitet përkatëse dhe prokurori.

Loading...