Lideri i partisë maqedonase LDP dhe deputeti në Parlamentin e Republikës së Maqedonisë, Goran Milevski, u sulmua fizikisht sot në qendër të Shkupit.

Milevski u dërgua në spital, për shkak lëndimeve të rënda që mori nga sulmi fizik.

Në ora 16 e 30 minuta ka Milevski ka denoncuar se teksa po ecte përgjatë sheshit “Maqedonia” ai u sulmua nga një person. Po ndërmerren masa dhe aktivitete për pastrimin e çështjes, thonë nga Ministria e Brendshme.