Një moment tmerrues pëson gazetarja e televizionit KTLA, e cila ishte në raportim të drejtpërdrejtë  për mbrëmjen e së hënës nga gjendja e fansave që u shkaktua pas vdekjes tragjike të yllit të rrokut David Boëie, shkruan Times.

Është Mary Beth, gazetarja e cila po  raportonte nga Ëalk of Fame, e që papritur lëshon zë trishtues nga frika teksa një i panjohur tenton pothuajse dhe e sulmon atë papritur.

Së pari burri i panjohuri, qëndron në një vend duke iu buzëqeshur njerëzve rreth e rrotull ndërsa papritur fillon që të sulmojë mbi gazetaren.

Për më shumë ndiqeni pamjet në vazhdim:

https://www.youtube.com/watch?v=sxaTDMi7TqI