Ferrari ka nxjerrë një superveturë, të quajtur 488 GTB.

Ajo zëvendëson 458 Italia, e konsideruar nga shumë si makina në e mirë sportive që është ndërtuar ndonjëherë.

Pyetja më e madhe për 488, pasi asaj i është shtuar një turbocharger në një motor V8, është nëse ajo do i largohet disa nga tipareve thelbësore të Ferrari-t.

Krijuesi italian i makinave luksoze, deri në kohët e fundit, nuk ka qenë shumë i nxehtë në turbot, edhe pse ka pasur Ferrari me turbocharger në të kaluarën.

Përveç ndryshimit të motorit, shumë tipare të mirënjohura të Ferrari-t mbeten.

Veçanërisht, një çelës i vogël ngjyrë të kuqe në timon—“Manettino”.

Manettino i mundëson shoferit të ndërrojë metodat e drejtimit pa qenë nevoja të lëshojë timonin.

Është një teknologji që i ka bazat në garat Formula One, ku Ferrari ka dominuar në kohëra- dhe që mbetet pasioni i tij më i madh.