Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe ai i Serbisë Aleksandër Vuçiq kanë diskutuar me tone në takimin pas dyerve të mbyllura të gjashtë presidentëve në Shkup në kuadër të Samiti të Bërdo-Brionit.

Siç merr vesh Klan Kosova bisedat më të nxehta kanë qenë mes dy presidentëve, atij kosovar e serb.

Madje Vuçiq ka thënë në takim se nuk i beson aspak Hashim Thaçit dhe këtu ka nxjerr në pah se si, sipas tij, Kosova nuk i ka konkretizuar asnjë nga marrëveshjet e arritura në Bruksel.

Brenda takimit ka thënë se derisa presidentët tjerë janë shprehur të qetë dhe kanë folur për temat në përgjithësi, kanë qenë Thaçi e Vuçiq që kanë pasur shkëmbime jo edhe aq të qeta.

Loading...