Shqiptarët duhet të përcaktohen për Maqedoninë në BE dhe në NATO. Prita sot, mikun tim, Menduh Thaçin, liderin e Partisë Demokratike Shqiptare në Maqedoni, me të cilin këmbyem mendime rreth trendeve politike në rajonin tonë dhe ndamë bindjen se vota pro referendumit rreth emrit, e shqiptarëve të Maqedonisë, është në interesin e tyre dhe të paqes e stabilitetit në rajon. Orientimi euro-atlantik i shqiptarëve është garancë për të ardhmen e tyre.(Ramush Haradinaj)

Loading...