Gjendja shëndetësore e numrit një të LR-PDSH-së, Ziadin Sela është stabile dhe së shpejti pritet i njëjti t’i kthehet skenës politike shqiptare. Lajm TV ishte sot në qendrën për urgjencë në Shkup ku edhe prej së afërmi vërtetoi gjendjen e tij fizike dhe psikike. Te spitali pamë edhe shumë bashkëpunëtor të Ziadin Selës që qëndrojnë afër tij. Ndryshe, për redaksinë tonë në lidhje me shëndetin e Ziadin Selës dhe ngjarjet e fundit politike u deklaruan Arben Taravari, sekretar i përgjithshëm i LR-PDSH-së dhe ish deputeti Ruzhdi Matoshi./LajmTV/