Të dielën (24.06.2018 ) me fillim në ora 13, Forumi për të Drejtat dhe Liritë e Njeriut (IGFM Maqedoni) do të mbajë kuvend te parakohshqm pqr zgjedhjen e kryetarit tq ri dhe sekretarit tq Seksionit pqr Maqedoninq, pqr shkak tq dorqheqjes nga posti i kryetarit Idriz Sinani dhe sekretarit Branko Sinadinovski, shkaku i problemeve shëndetësore.
Ftojmë të gjidhë anëtarët e IGFM të marrin pjesë.
Në këtë kuvend do të prezentohet ekspozita e një pjese të aktiviteteve.
Kuvendi mbahet në shkollen fillore “Naim Frasheri”.
Informata shtesë mund të merrni në kontakt telefonin: 0038970823796, njofton kryetari ende aktual i IGFM-së, Idriz Sinani.

Loading...