Të enjten më 2 gusht është ditë jo pune për gjithë qytetarët e Maqedonisë.

Njëkohësisht nga Ministria për punë dhe politikë sociale të gjithë qytetarëve të vendit ju urojnë Ditën e Republikës.

Kështu që, gjithë qytetarët duhet të planifikojnë për ndonjë shëtitje si vikend i zgjatur.

Loading...