Zgjedhjet e parakohshme në Turqi duket se i kanë hapur një sërë telashesh Presidentit Erdogan, pasi opozita është bashkuar për të rrëzuar sulltanin e Turqisë.

Pesëmbëdhjetë deputetë turq nga partia kryesore opozitare CHP, kanë shkuar në Partinë Iyi, në mënyrë që kjo parti të mund të garojë në zgjedhjet e parakohshme parlamentare.Ato u thirrën nga presidenti Recep Tayyip Erdoga dhe do të mbahen më 24 qershor, por lajmi zemëroi partitë opozitare. SHKUPI24