Në foto mund të shihni se në çfarë gjendje janë rrugët e fshatit Sllupçan, fshat ky që ishte një nga fshatrat më të prekura nga konflikti i vitit 2001. Vite kanë kaluar por ky fshat ende është nën mëshirën e fatit.  Disa të rinjë të këtij fshati, të lodhur nga pritja që përfaqësuesit premtuan të realizohen, janë detyruar që të marrin vetiniciativë për ti mirëmbajtur rrugët e vendit, njofon LAJM.

Iniciativa në fjalë është nisur nga Nuhi Iljazi dhe Artan Kadrija.

Përndryshe, fshati Sllupçan deri më tani ka pasur deputet, të cilët si duket nuk po i shohin gropat dhe gjendjen e mjerueshme të vendlindjes së tyre edhe përkundër asaj se premtimet që e rrugët të rregullohen nuk kanë munguar asnjëherë./LAJM/

13689634_1275900329116618_616494967_n

13734612_1275900429116608_2095580935_n

13735206_1275900062449978_970061407_n

Loading...